Lars Chr Lilleholt

Dit Folketingsmedlem på Fyn

Min politik

Jeg har i mere end 21 år haft den glæde at være fynskvalgt folketingsmedlem, herunder fire år som minister. Som folkevalgt har jeg altid kæmpet for Fyn – og det vil jeg blive ved med, for der er stadig meget at kæmpe for.

Vi skal styrke det fynske erhvervsliv, for der er et enormt potentiale for vækst på Fyn: Vi ser en robot- og droneindustri, der ikke bare blomstrer, men også manifesterer sig som verdens bedste. 

Vi skaber fremtidens grønne løsninger, hvilket er altafgørende i klimakampen, og fynske gartnerier producerer blomster, grøntsager og meget mere i verdensklasse.

Fyn har meget at byde på, men de gunstige rammer kommer ikke af sig selv. Derfor vil jeg forsætter med at kæmpe for de allerbedste vilkår for fynske virksomheder til glæde og gavn for alle fynboer, men også resten af Danmark. For skaber vi velstand, skaber vi frihed og muligheder. 

Jeg er liberal. Jeg tror på frihed, og at den enkelte borger selv ved, hvordan deres liv tilrettelægges bedst. 

Jeg er også Venstremand, og derfor stræber jeg efter at skabe flere muligheder til unge som gamle – håndværkeren og direktøren. Alle fortjener flere muligheder, end deres forældre havde, men det kræver, at vi løfter i flok. Sammen kan vi udvikle vores samfund, så vi alle bliver rigere og friere. For at det kan lykkes, er vi nødsaget til at stille krav til hinanden – det skal vi turde, for ellers udvikler vi os ikke. 


Forsvar

VI SKAL TAGE STØRRE ANSVAR FOR DANMARKS SIKKERHED

Over de sidste par år er forsvars- og sikkerhedspolitik kommet helt øverst på dagsorden. Som Venstresforsvarsordfører har jeg fulgt udviklingen på nærmeste hold, og jeg må desværre konstatere, at verden ikkeer den samme, som den var for bare et år siden. En ting står i den forbindelse strålende klart: Vores frihed må vi aldrig tage for givet!

Vi…

LÆS MERE

Sundhed

ET STÆRKT SUNDHEDSVÆSEN

Over de sidste par år har jeg stiftet ekstra godt bekendtskab med det danske sundhedsvæsen. Jeg har over flere gange været indlagt på hospitalet, henholdsvis fordi jeg blev ramt overordentligt hårdt af COVID-19 i 2020, og fordi jeg sidste år fik amputeret min storetå, da jeg som diabetiker fik en vabel på tåen, som ikke ville hele. Jeg kan som førstehåndsvidne skrive under på, at vi…
LÆS MERE

UDLÆNDINGEPOLITK

EN KONSEKVENT UDLÆNDINGEPOLITK

Danmark er et lille homogent land, hvorfor det er umådeligt vigtigt, vi fortsat holder en fast og fair udlændingepolitik. Derfor skal vi også stille krav til de udlændinge, der vælger at være her i Danmark. Vil man leve og bo i Danmark, skal man tage det danske samfund til sig. Vi har en forventning om, at man integrerer sig, lærer dansk, accepterer de danske værdier og forsørger…
LÆS MERE

DET SKAL KUNNE BETALE SIG AT ARBEJDE

DET SKAL KUNNE BETALE SIG AT ARBEJDE

Danmark er et af de lande i verden, hvor borgerne betaler mest i skat. Alligevel har regeringen over de sidste 3 år hævet skatten mere end 40 gange, og det er dermed blevet endnu dyrere at være dansker. Samtidigt har regering gjort det mere attraktivt at vælge sofaen frem for arbejdspladsen – det er ikke rimeligt.

Som om det ikke skulle…
LÆS MERE

Klima

DANMARK SKAL GÅ FORREST I KLIMAKAMPEN

Danmark har altid været et grønt foregangsland, og det skal vi blive ved med at være! Vi skal være et land, der går forrest, opfinder og udvikler de løsninger, der er brug for i hele verden. Løsninger, der kan gavnehele planeten, men også gavne Danmark. Når vi skaber innovative løsninger, skaber vi også nye spændendearbejdspladser til ingeniører, laboranter, landmænd og…
LÆS MERE

Frihed

Mere frihed, mindre tvang

Vi danskere elsker frihed. Frihed til selv at bestemme over vores gøren og laden, er essentiel for os alle. Desværre er vores frihed over de sidste år med den nuværende regering bag roret blevet alvorligt indskrænket. 

Danskernes frie valg er blevet gevaldigt indskrænke, hvad end det drejer sig om friskoler, at vælge et gymnasie eller hvordan…

LÆS MERE